<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tappin og Klubb Ullevaal: Slik flytter vi VIP-konseptet inn i den digitale verden

Skrevet av Ingar Hagen

Klubb Ullevaal er Ullevaal Stadions VIP-konsept, som sikrer deg de beste setene, topp stemning og god mat på landskamper, cupfinalen, konserter og andre arrangementer på stadion sammen med dine gjester.

Medlemsbedriftene i Klubb Ullevaal får ikke bare enestående utsikt til landskamper, de får også nettverkstreff krydret med faglig innhold og gode fotballhistorier. Slik blir Klubb Ullevaal en verdifull møteplass for networking mellom bedrifter.

 

Tappin er fast leverandør av app til Klubb Ullevaal

Klubb Ullevaal-appen er en native-app hvor medlemmene får masse god informasjon. Blant annet finner de nyheter, sesongkalender, all mulig info om spesifikke kamper og lagoppsettet for dagens kamp. Under kampen blir det registrert mål, gule kort, spillerbytter, osv.

Dessuten kjøres det tippekonkurranser i appen, hvor man tipper på sluttresultatet, på hvem som scorer første mål, i hvilket minutt det første målet kommer, og på hvilket lag som får det første gule kortet. Etter kampen blir vinneren av app-konkurransen premiert.. Det vanker heder og ære! Og så samler vi opp poeng på bedriftene gjennom året, og årets beste bedrift kåres til slutt.

Brukerne av appen har i tillegg en rekke muligheter for å kommunisere med og knytte kontakt med andre medlemmer, via nyhetsfeed.

 

En markedsføringsarena for bedriftene

Klubb Ullevaal er delt inn i fire konsepter tilrettelagt for ulik bruk – Rødt, Hvitt, Blått og Firma/Bransjelosjer. Informasjonen som presenteres i appen, varierer litt fra konsept til konsept. Klubb Ullevaal-appen gir eksklusivt innhold til brukerne/medlemmene. Det kan være et intervju med landslagstreneren eller en fotballekspert/-kjendis, en video fra garderoben, og bilder som man ikke finner noe annet sted.

Alle medlemsbedriftene i Klubb Ullevaal har bedriftspresentasjon i appen. Dessuten har alle medlemspersonene egen presentasjon i appen (hvis de ønsker), hvor det står hvilken bedrift de tilhører, eller om de er en gjest av en bedrift. Appen gir gode muligheter for å avtale møter med andre medlemmer, og Klubb Ullevaal jobber aktivt for å utvide medlemmenes nettverkingsmuligheter.

Tappin er til stede på Klubb Ullevaal og hjelper praktisk til med oppdateringer i appen, og dessuten registrering av gjester og utsendelse av app til disse. På en dag på Klubb Ullevaal bidrar vi også med følgende:

  • Registrering av gjester og utsendelse av app til disse
  • Registrering av lagoppstilling
  • Administrasjon av diverse tippekonkurranser
  • Publisering av promoterte meldinger og oppdateringer
  • Registrering av mål, kort, spillerbytter, etc. under kampen
  • Supportere og brukere som trenger hjelp

… pluss at vi selvsagt er med og heier på Norge!

 

VIP inn i den digitale verden

Med Klubb Ullevaal-appen har vi flyttet et VIP-konsept inn i den digitale verden i en app, slik at medlemmene får større muligheter til nettverksbygging og mere verdi for pengene. Samtidig bidrar appen til å effektivisere hverdagen til de som jobber med Klubb Ullevaal. De får en enkel måte å kommunisere med alle sine kunder på, og det er enkelt å få registrert inn gjester som de ulike medlemsbedriftene har med seg (disse får tilgang til appen under den kampen de faktisk er på).

 

I 2018 og fremover vil Klubb Ullevaal tilby flere opplevelser som konserter, showkamper og andre idrettsarrangementer på Ullevaal Stadion. Vi i Tappin ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Meet Ullevaal, slik at medlemmene av Klubb Ullevaal får enda større verdi i fremtiden.

 

Gratis e-bok: Slik velger du riktig eventapp