<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Navigasjonssystemet i eventappen gjør arrangørjobben enklere

Skrevet av Ingar Hagen

En eventapp forbedrer ikke bare din og deltakernes opplevelse på konferanser og alle typer arrangementer – den gjør også jobben med å planlegge og gjennomføre eventet langt enklere.

Cluet er å utnytte potensialet i navigasjonsmenyen, hvor man styrer hvilket innhold som skal vises til brukerne. Med rett bruk av navigasjonen kan du effektivt presentere informasjon som holder deltakerne fullt oppdatert på alt som til enhver skjer.

Navigasjonsmenyen kan settes opp unikt for hver enkelt app, og kan ha individuelle ikoner for hvert navigasjonspunkt. Disse kan velges fra appens bibliotek, eller du kan laste opp egne ikoner.

I tillegg kan deltakerne deles inn i forskjellige brukergrupper, og man kan bestemme om et navigasjonspunkt kun skal være synlig for én eller flere bestemte grupper eller for alle deltakere.

La oss se nærmere på 3 ting du kan gjøre med navigasjonsmenyen, slik at ditt neste arrangement blir en enda mer verdifull opplevelse for deg og dine deltakere.Du får mer innsikt i dine deltakere, samtidig som de får mer innsikt i selve arrangementet

Hva synes egentlig deltakerne om arrangementet? Siden du ikke er tankeleser, må du simpelthen spørre dem.

Eventappen kan gi deg mye verdifull data på deltakerne, og i administrasjonsverktøyet kan du opprette live polls, quizer og spørsmål fra sal til scene. Du slipper å måtte vente til etter arrangementet med å finne ut hva deltakerne synes – du får svar når det virkelig gjelder: her og nå!

Det vakre med live polls og quizer er ikke bare det at du får tatt tempen på publikum – du får umiddelbare og håndfaste tilbakemeldinger som du kan bruke til å finjustere aktiviteter, sesjoner og underarrangementer, mens de pågår.

En viktig del av det å administrere innholdet og presentere informasjon handler om å vite hva som fungerer, og hva som fungerer mindre bra. I administrasjonssystemet finnes det en statistikk-generator hvor man kan hente ut detaljert statistikk om bruken av appen.

Disse rapportene kan ses i appen, skrives ut eller lastes ned som PDF-filer. Det finnes også muligheter for å se mer detaljert statistikk og dessuten laste ned rådata om bruken på forespørsel.

Med denne informasjonen får du vite hvordan brukerne forholder seg til innholdet i appen, hva som er mest populært, hvor godt du lykkes med annonser, etc. All denne dataen hjelper deg med å effektmåle arrangementet og lage et som er enda bedre til neste år.

 

Det blir enkelt å gjøre endringer i siste liten

Et vanlig problem med trykte programmer er at de som regel er utdatert innen eventet begynner. I tillegg kommer kostnader til print – særlig dersom du blir nødt til å få trykt materiale på nytt.

En betydelig fordel ved å gå over til en app og administrasjonssystemet er at du kan gjøre endringer akkurat når du måtte ha behov for det.

Si at det er problem med ventilasjonen i lokalet hvor neste sesjon skal være, så du blir nødt til å bytte til et annet rom. Eller en av foredragsholderne blir rammet av forsinkelser i flytrafikken, så presentasjonen må flyttes til dagen etter.

Dette er typiske scenarier som er vanskelig å kommunisere raskt ut til deltakerne ved bruk av trykt program. Med navigasjonsmenyen i eventappen kan du ta uunngåelige situasjoner som dette på strak arm – du sender bare ut SMS til deltakerne om oppdateringer og endringer, så er alle informert.Du kan få deltakerne til å generere innhold for deg

Å administrere app-innhold og presentere informasjon bør være like enkelt og intuitivt som å bruke smarttelefonen. Og siden en eventapp er “toveis”-teknologi, bør det dessuten være enkelt å få deltakerne til å skape innhold for deg. Du har tusen baller i lufta fra før, så brukergenerert innhold er perfekt.

Med gode eventapp-plattformer er det enkelt for brukerne å bidra med eget innhold, f. eks. ved å poste statusmeldinger med tekst, bilder og video i nyhetsfeeden. Deltakerne kan ta et bilde direkte i appen eller velge et bilde fra sitt bildearkiv. De kan dessuten velge eller ta en video direkte i appen og laste opp til appen.

Folk elsker å dele sine opplevelser og tanker med andre. Det er derfor så mange blogger, mens nesten ingen skriver dagbok lenger. Drar du nytte av dette, får du enda et punkt du kan stryke fra en allerede lang gjøremålsliste.

Eventappen er en ypperlig plattform for å presentere informasjon og innhold effektivt. Ikke bare kan du sømløst gjøre endringer og oppdateringer på agendaen i sanntid, du kan når som helst lage nytt innhold – og i tillegg skape et forum for diskusjon og engasjement.

 

Gratis e-bok: Slik velger du riktig eventapp