<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hva kan Tappin gjøre for deg under et arrangement?

Skrevet av Ingar Hagen

Tappin er langt mer enn bare en ren leverandør av eventapper – vi er også en samarbeidspartner og “medarrangør” på våre kunders store og små events. Vi kan hjelpe til med både planlegging av eventet og med logistikk og det praktiske under selve arrangementet.

I dette innlegget går jeg gjennom hvordan Tappin hjelper til på Dell EMC Forum på Ullevaal Stadion, og hva vi bidrar med i løpet av en dag på VIP-en på Ullevaal – Klubb Ullevaal.

 

1. Dell EMC Forum 2017

Dell EMC Forum på Ullevaal Stadion er en spennende heldagskonferanse for strateger og teknologer som jobber med digitalisering. Konferansen er spekket med godt innhold, interessante foredragsholdere og selvfølgelig gode muligheter for nettverksbygging. Med andre ord en perfekt arena for Tappin!

Dell EMC Forum er et veldig omfattende arrangement som byr på en rekke utfordringer, især det store antallet parallellsesjoner fordelt på ulike lokasjoner. Ullevaal Stadion er et flott møtesenter med utrolig mange muligheter, men det krever god logistikk.

I forbindelse med Dell EMC Forum 2017 var jeg og min kollega hele veien involvert i planleggingen av selve arrangementet og oppsett av sesjoner og agendaen. Vi var med og ga innspill og konkrete råd til hvordan vi kunne bygge opp dette elektronisk, etc. I dette innlegget kan du lese en mer detaljert gjennomgang av hvilke tekniske løsninger vi spesialutviklet til Dell EMC Forum i 2016.

Under Dell EMC Forum 2017 var vi til stede på en egen stand for informasjon og app-support, hvor vi blant annet hjalp besøkende med å få installert appen.

Vi inngår som en naturlig del av Dell EMC-staben, og vi setter oss inn i hele arrangementet, slik at vi kan bidra med mer enn bare å snakke om app. Som sagt er Dell EMC Forum et omfattende arrangement, og det er mange deltakere som skal finne frem. Vi er behjelpelig med å vise vei, fortelle hvor lunsjen er, hvor ulike aktiviteter finner sted, skaffe til veie informasjon hvis det er noen som trenger hjelp, osv.

I tillegg bistår vi arrangør med å gjøre oppdateringer i programmet. Dette er en av de store fordelene ved eventapp kontra trykt program – at man kan oppdatere programmet i sanntid.

Videre sender vi ut meldinger til deltakere og hjelper til med redaksjonelt innhold – vi tar bilder og poster oppdateringer i appens nyhetsfeed på vegne av arrangør.

 

2. Klubb Ullevaal

Et annet fast og morsomt oppdrag vi har, er å levere app til Klubb Ullevaal, altså til VIP-en under kampene med det norske fotballandslaget. Her er vi til stede og hjelper praktisk til med oppdateringer i appen, og dessuten registrering av gjester og utsendelse av app til disse. På en dag på VIP-en på Klubb Ullevaal bidrar vi dessuten med følgende:

  • Registrering av gjester og utsendelse av app til disse
  • Registrering av lagoppstilling
  • Administrasjon av diverse tippekonkurranser
  • Publisering av promoterte meldinger og oppdateringer
  • Registrering av mål, kort, spillerbytter, etc. under kampen
  • Supportere og brukere som trenger hjelp

 

Godt samarbeid med Meet Ullevaal

Meet Ullevaal er Oslos største konferansesenter – og dermed også et av Norges største. Som partner av Meet Ullevaal og fast leverandør av apper til arrangementer der er vi godt kjent med arenaen, noe som er en stor fordel i vårt gode samarbeid med Meet Ullevaal. Det gjør oss i stand til å skape en god og helhetlig opplevelse for alle gjester til stede. Vi er der og heier på Norge og hjelper gjester og Klubb Ullevaal med det de trenger.

 

Teknologi må alltid følges av mennesker

Noe av det jeg synes er aller mest givende ved å være samarbeidspartner med våre kunder på deres arrangementer, er nettopp det å få muligheten til å være fysisk til stede på arrangement som representant for Tappin – og få kjenne på den helt spesielle energien som skapes når mennesker kommer sammen.

Å måtte takle logistikkmessige utfordringer og finne løsninger som sikrer en god arrangør- og deltakeropplevelse fra A til Å, setter min og mine medarbeideres fleksibilitet og problemløsningsevne på prøve. Ikke minst bidrar det til å skape en enda bedre eventapp.

 

 

Gratis e-bok: Slik velger du riktig eventapp