<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

7 ofte stilte spørsmål om Tappin Event App

Skrevet av Ingar Hagen

Tappin er inne i sitt sjette år. Vi er stolt over å kunne kalle oss en av Norges ledende leverandører av og partnere på eventapp-plattformer.

Når du velger Tappin, investerer du ikke bare i en applikasjon som danner et helhetlig digitalt rammeverk rundt dine arrangementer, og som tar hele eventopplevelsen til et helt nytt nivå – du får i tillegg en profesjonell samarbeidspartner som bidrar aktivt til at prosessen fra bestilling via planleggingsfase til arrangement og etterarbeid lykkes.

Å velge riktig eventapp-partner til bedriften/organisasjonen er ingen liten avgjørelse. Dere har klare målsetninger med arrangementene, og deltakere og utstillere/sponsorer har sine behov og forventninger. Som arrangør bør du basere valget av eventapp på følgende spørsmål: Har denne plattformen all funksjonaliteten og støtteapparatet rundt som skal til for at mine mål med arrangementet oppnås?

Vurderer du en eventapp til dine arrangementer, har du sikkert en rekke spørsmål du gjerne vil ha svar på. I dette innlegget tar vi for oss 8 spørsmål vi ofte får fra våre kunder.

 

Får jeg support og oppfølging på bruk av appen?

Ja visst. Vi har en dedikert supportavdeling som brenner for å hjelpe våre kunder med å lykkes med eventappen og levere arrangementer og møter som både fascinerer og engasjerer deltakere. Vi deler gjerne vårt engasjement, vår kompetanse og erfaring, og vi er tilgjengelig på telefon, mail og chat? alle hverdager 09–17.

 

Kan Tappin være med og hjelpe på selve arrangementet?

Ja, det kan vi. Vi har hjulpet flere av våre kunder med det praktiske rundt bruken av plattformen på deres arrangementer.

 

Kan jeg skape ekstrainntekter med appen?

Ja, det kan du. Det er en rekke tjenester en arrangør med fordel vil kunne ta betalt for av utstillere/sponsorer/samarbeidspartnere. Dette vil i de fleste tilfeller fullfinansiere investeringen i en Tappin-plattform og som regel skape et overskudd på investeringen.

 

Hvordan kan jeg øke ROI for samarbeidspartnere/utstillere/sponsorer?

Det er en rekke promoterings- og markedsføringsmuligheter for utstillere i appen. Hvilke muligheter du tilbyr, er opp til deg som arrangør. Du står selv fritt til å ta betalt av utstiller for disse mulighetene.

 

Hvordan kan jeg øke deltakernes engasjement med appen?

Den mest effektive måten å øke engasjementet blant deltakerne på, er å utføre gamification med eventappen. Det legger til rette for alt fra storytelling, relasjonsbygging og nettverking til samarbeid og kunnskapsdeling. F. eks. kan man bruke quizer som underholdning kunnskapsoverføring og tilbakemeldingsverktøy.

 

Kan jeg hente ut statistikk på bruken av appen?

Ja, det kan du. I administrasjonssystemet finnes det en statistikk-generator hvor du kan hente ut detaljert statistikk på bruken av appen. Rapportene kan du se i appen, skrive ut eller laste ned som PDF-filer.

Hva kan jeg få til med appen?

Appen er såpass rik på funksjonalitet at det bare er fantasien som setter grensene for mulighetene. Den digitaliserer ditt arrangement og får deltakerne til å engasjere seg på helt nye måter. Vi gir deg gjerne kreative ideer og hjelper deg naturligvis med å levere et skreddersydd og fullt integrert arrangement som vil fascinere og engasjere deltakerne dine.

 

Har du fått svar på de fleste av dine spørsmål omkring en eventapp? Har du flere ting du lurer på, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Våre hyggelige rådgivere svarer på dine spørsmål (på telefon og mail) alle hverdager fra klokken 08–16.

 

Gratis e-bok: Slik velger du riktig eventapp